hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie

Kabels en buizen aanleggen

Wij werken in de Benelux aan verschillende glasvezel stroom water en gas projecten en wij kunnen dit ook voor uw project doen. Dit doen we stap voor stap, dag na dag. Wat we belangrijk vinden, is om complete projecten van A tot Z deel voor deel voor u aan te civiel aan te leggen. Daarom werken we altijd efficiënt en snel. Hogenhout Infratechniek en Hogenhout Boortechniek realiseert uw project U kunt ook bij ons terecht voor beheer en onderhoud.

Middels onze uitgebreide civiele ploegen, die onder andere de graaf frees en bodem raketteren uitvoeren, werken ze voornamelijk achter de boorploegen aan om het netwerk snel sluitend te maken, ook de grote boringen middel boorbuiken als kunstwerk werken wij wan A tot Z af.

Gestuurd boren HDD (Horizontal Directional Drilling)

Gestuurd boren is een sleufloze techniek die gebruikt wordt voor de aanleg van ondergrondse infrastructuur. Het houdt in dat we kabels en leidingen onder de grond aan kunnen leggen zonder het maken van een sleuf, waardoor er geen beschadiging en/of overlast ontstaat op maaiveld niveau. Ook kunnen we door deze techniek onder obstakels zoals kanalen, wegen, oppervlakte vervuilingen, spoorbanen etc. doorboren en dan een kabel of leiding intrekken.

De lengte en diameter van het te boren gat is gekoppeld aan het type machine. De machines waarmee we boren worden ingedeeld naar de trekkracht (ton) van de machine. De lengte van de boringen die we kunnen maken variëren van 20 meter tot ± 350 meter en in diameters van enkele cm tot ongeveer 100 cm. De diepte van de gestuurde boring is afhankelijk van de omstandigheden en kan variëren tussen de 1 en 30 meter.

hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie
hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie

Aanleggen van kabels en leidingen

Naast glasvezel, zijn wij ook in staat om vele andere soorten kabels en leidingen te leggen. Hieronder vallen onder andere: drinkwaterleidingen, gasleidingen, elektra kabels, openbare verlichting en data informatienetten zoals telefonie- en coaxkabels. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner die gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en gestuurd boren van allerlei soorten kabels en leidingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor advies en een vrijblijvende offerte. Ook bent u welkom om de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie te bespreken.

© Hogenhout Infratechniek