Kom jij ons gemotiveerde team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar gezellige en hardwerkende collega’s. Binnen ons team krijg je de mogelijkheid om jezelf en jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Zo gaat niet alleen ons bedrijf erop vooruit, maar jij ook!

Er hangt een fijne sfeer op de werkvloer en daarbuiten. Hier investeren we in, omdat werknemers het belangrijkste kapitaal van een bedrijf zijn. Dit wil zeggen gezellige vrij-mi-bo’s en leuke bedrijfsuitjes.

Wil jij een dagje meedraaien om te zien of je bij ons past? Of ben je daar al zeker van? Bel dan naar +316 1345 0054 of solliciteer online! We nodigen je van harte uit voor een goed gesprek.

  • Uitstekend salaris op basis van ervaring.

  • Vast contract bij een innovatief bedrijf.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie

Leerling Monteur

Over de functie: Jij bent net klaar met VMBO of MBO en wilt graag iets doen met techniek. In dat geval is de ondergrondse infra wellicht een interessante keuze voor jou! In kleine (gezellige) ploegen werk je aan uitdagende technische projecten. Van onze andere monteurs en uitvoerders leer je kabels en leidingen te leggen. Zij zullen je misschien ook inspireren om voor een bepaalde specialiteit te kiezen en door te leren terwijl je bij ons werkt.

Over jou: Doordat jij erg leergierig bent sta je open voor uitdagingen. Je geeft niet zomaar op als het moeilijk wordt en wilt graag een helpende hand zijn waar mogelijk. Bij voorkeur ben je in bezit van rijbewijs B en woon je in de omgeving van Ede. Een klein beetje gevoel voor humor is natuurlijk ook nooit verkeerd. Zo weten we zeker dat je goed in ons team past!

Grondwerker

Over de functie: Wie een gat graaft voor een anders is… Grondwerker! Binnen deze functie zijn jouw handen van groot belang, want waar een kraan niet kan graven krijg jij de taak om dat wel te doen. Zware materialen, diepe kuilen en gevaarlijke plekken met veel verkeer schrikken jou niet af. Je vindt het fijn om instructies te krijgen en werkt deze altijd zo goed mogelijk uit.

Over jou: Jij hebt sterke spierballen en een goed uithoudingsvermogen. Hiermee blijf je gefocust en op hoog tempo werken. We zoeken iemand die geen 9 tot 5 instelling heeft. Ook ben je niet bang om je handen letterlijk vies te maken. Daartegenover staat een fijn team collega’s en een uitstekend salaris. Ben jij de helpende hand die we zoeken?

hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie
hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie

Assistent Uitvoerder

Over de functie: Als assistent uitvoerder leid je projecten en stuur je ploegen aan. Daarnaast zorg je voor een goede start van de werkzaamheden door o.a uitleg te geven en tekeningen te bestuderen. Ook zorg je voor een veilige werkomgeving en wijs je op maatregelen om schade en dergelijke te voorkomen. Tot slot houd je de projectadministratie bij en controleer je de kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Over jou: Jij bent een kei in plannen en bezwijkt daarom niet onder de stress van deze afwisselde werkzaamheden. Je ziet het juist als een uitdaging. Door jouw afgeronde technische opleiding en kennis van ondergrondse infra (kabels en leidingen) ben jij de geschikte persoon voor deze functie. Ook omdat je over leidinggevende eigenschappen bezit, initiatiefrijk en communicatief vaardig bent. Rijbewijs B is een must.

Monteur Kabels & Leidingen

Over de functie: Ter ondersteuning van ons team zoeken wij een uitvoerder kabels en leidingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren, begeleiden, controleren en corrigeren van alle technische aspecten van de uitvoering. Daarnaast controleer je de kostenaspecten van een project en onderhoudt je het contact met alle partijen. Je werkt onder leiding van de hoofduitvoerder en stuurt uitvoerend personeel aan.

Over jou: Jij beschikt over een technische opleiding, leidinggevende capaciteiten en technisch inzicht. Ook ben je op de hoogte van de voorschriften en procedures op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en veiligheid. Deze leef je uiteraard na. Tot slot ben je communicatief vaardig en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Rijbewijs B is ook bij deze functie een vereiste.

hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie
© Hogenhout Infratechniek