Uw waardevolle partner in Infra en boortechniek

Hogenhout Infratechniek is in een aantal jaar uitgegroeid naar een waardevolle partner in de infratechniek van kabels en leidingen.

Wij onderhouden de digitale infrastructuur niet alleen, maar ook het stroom en gas net van Nederland en creëren deze ook waar nodig. Doordat we eigen personeel en materiaal in huis hebben, kunnen we effectief en tegen een marktconform kostenniveau projecten uitvoeren en afronden. Dit doen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Nederland en door heel Europa.

Door ons brede machinepark kunnen we onze onafhankelijke diensten niet alleen inzetten op kleinschalige, maar ook op grootschalige projecten. Bovendien werken we altijd zo efficiënt mogelijk. Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en worden onderschreven door gediplomeerde medewerkers en tevreden klanten.

hogenhout infratechniek glasvezel kabels leidingen snel internet gestuurd boren netwerk renovatie

Vertrouwen

Veiligheid

Vakmanschap

Missie

Hogenhout heeft een verbindende rol binnen de infratechniek. Wij kunnen namelijk een netwerk van partners, leveranciers en klanten vormen om zo een effectieve samenwerking tot stand te brengen tegen acceptabele kosten. Door innovatief te zijn, proberen wij ten slotte alle belanghebbende personen en groepen – inclusief het milieu – tevreden te stellen.

Visie

Infrastructuur is een essentieel onderdeel van de samenleving. Het verbindt ons en stelt ons in staat om dromen na te leven. Wij willen de (digitale) infrastructuur ondersteunen door onze kennis te delen. Door onafhankelijke dienstverlening aan te bieden. En ook door projecten precies naar de wens van de klant uit te voeren. Samengevat: Nederland vooruit helpen.

© Hogenhout Infratechniek